Het permanent uitschakelen van Auto-Update op een Geschiedenis-taak schakelt de automatische verwerking van die taak uit; je kunt het niet ongedaan maken.
Open vanuit Geschiedenis de taakacties en kies voor Auto-Update uitschakelen. Bevestig de modal — de wijziging is onomkeerbaar voor die taak.
Het verwijderen van de taak verwijdert ook de regels voor automatische verwerking. Om later de automatisering te hervatten, maak je een nieuwe taak aan met automatische verwerking ingeschakeld.
Gerelateerd helpartikel: Lees de gids →