Jak zachowują się anulowane zadania i zakończenia z częściowymi błędami.
Anulowane
Anulowane oznacza, że zatrzymałeś zadanie. Zasady automatycznego przetwarzania z tego zadania już nie obowiązują.
Zakończone z błędami
Zakończone z błędami oznacza, że proces zakończył się, ale niektóre obrazy nie powiodły się. Otwórz szczegóły zadania, aby zobaczyć, co zostało pominięte lub miało błędy, a następnie utwórz zadanie uzupełniające dla pozostałych.